Adidas


In onze online shop zijn de Adidas sneakers volop represented! Op dit moment is het merk Adidas niet meer weg te denken uit het straatbeeld en blijven ook niet-atleten trouw aan hun Adidas sneakers. Bij Sneakersenzo sluiten wij ons aan bij deze trouwe schare fans. In onze online Adidas shop koop je authentieke classic Adidas schoenen maar ook de nieuwste Adidas sneakers voor super scherpe prijzen.

Veilig shoppen:

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
€95,00
€95,00
€60,00
€60,00
€95,00 €74,00
€65,00 €45,00
€60,00 €54,00
€44,00 €39,00
€60,00 €49,00

Adidas sneakers

In onze collectie hebben wij heren Adidas sneakers, dames Adidas sneakers en Adidas kids sneakers. Het begon ooit met een visie van Adolf (‘Adi’) Dassler. Zijn doel was elke atleet te voorzien van zo goed mogelijke Adidas sneakers. Een uitrusting met de minste kans op blessures. Op twintig jarige leeftijd maakte Adi de eerste ‘Adi-Das’ sneaker van de weinige materialen die er beschikbaar waren na de eerste wereld oorlog. Vanaf dat moment ligt de grootste focus op de Adidas hardloop schoenen, maar in minder dan twee decennia is dit topmerk met vette designs en toffe kleurtjes uitgegroeid tot een must-have sneaker-brand.

Tot op de dag van vandaag verbinden wereldberoemde sporters en non-sporters hun naam aan Adidas en dragen zij trots deze wereld bekende Adidas sneakers. Enkele sterren waarmee Adidas heeft samengewerkt zijn o.a. rapper Snoop Dogg, Muhammad Ali, David Beckham, Lionel Messi, onze trots Robin van Persie en Jessie Owens. De sportclubs waar Adidas contracten mee heeft (gehad) zijn o.a. AC Milan, AFC Ajax, Real Madrid en Bayern Munchen. Tevens is Adidas sponsor van het Nederlandse heren- en dames hockeyteam.

Bij SneakersenZo zijn we ook trots dat we Adidas vertegenwoordigen. Wij hebben Véle Adidas gympen en sneakers waaronder de nieuwste Adidas sneakers, dames Adidas schoenen, goedkope Adidas schoenen, Adidas classic sneakers en méér. Neem een kijkje in onze online sneaker shop en koop je Adidas sneakers nu online! Bestellingen boven de €50 worden GRATIS verstuurd met PostNL. Wij hebben de nieuwste Adidas sneakers voor de nieuwste sneaker mode maar houdt ook de sale in de gaten voor een paar goedkope Adidas sneakers! We love Adidas, we live Adidas!

Stay Tuned


Sneakersenzo.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT