Zx Flux

De Adidas ZX Flux heeft sinds zijn release het hart veroverd van menig sneaker fanaat. Het simpele strakke design van de ZX Flux in combinatie met zijn 25 jaar oude roots, zorgt ervoor dat Adidas er een top-sneaker bij heeft. De Adidas Flux zal nog vele jaren in de collectie mee gaan. De beroemde Torsion zool is geintroduceerd in 1988 op de Adidas ZX8000 en nu verwerkt in de flitsende re-makes van de Adidas ZX Flux.

Veilig shoppen:​
Sneakersenzo keurmerk


Voordelen

  • Gratis Verzenden v.a. €50
  • Snelle Levering
  • Scherpe Prijzen
  • Nieuwste Modellen
  • Spaar voor korting


     
 

 

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€54,00
€94,00
€100,00 €89,00
€75,00 €59,00
€70,00 €49,00
€89,00 €74,00

Adidas ZX Flux

De zogenaamde Torsion zool is voor het eerst geïntroduceerd in 1988, op de Adidas ZX8000. De plastic brug in de zool verbindt de 2 platformen in de buitenzool onder de schoen met elkaar. Dit zorgt ervoor dat het voorste en achterste stuk van de sneaker, los van elkaar kunnen bewegen en draaien. De flexibele buitenzool in combinatie met het lichtgewicht van de Adidas ZX Flux zorgt ervoor dat het een ideale schoen is voor velen soorten sport, waaronder hardlopen en tennis.Natuurlijk wordt de Adidas ZX Flux vandaag de dag meer verkocht aan sneaker liefhebbers die de Flux dragen voor zijn looks. Maar het buitengewoon fijne draagcomfort is een leuke bijkomstigheid.

Zoals gezegd, is de ZX 8000 de inspiratie voor de Adidas ZX Flux. Deze Sneaker, die in 1989 uitkwam, was enorm populair, mede ook vanwege de frisse kleuren en de strakke vormgeving. De Adidas ZX 8000 heeft vele ‘remakes’ gehad in de afgelopen jaren. Adidas was in 2014 aan het researchen naar een Sneaker die comfort combineerde met de standaards van vandaag. Zo stripten zij de klassieke ZX8000 en lieten alleen de ‘Core DNA’ over. Dit wil zeggen, de Torsion zool, de hiel-beugel en de strakke lijnen. De Adidas ZX Flux was geboren..

Deze Sneaker is vanaf 2014 in een razend tempo doorontwikkeld in tal van kleuren en materialen, en met enorm veel varianten. Vandaag de dag zijn sneakerfreaks overtuigd van een lang verblijf. Natuurlijk hebben wij bij Sneakersenzo.nl een uitgebreide collectie ZX Flux voor jou uitgekozen zodat jij ook kan gaan genieten van deze alleskunner! Combineer draagcomfort met style!


Sneakersenzo.nl © 2017 - Powered by Exclusive-IT