Nike Air Max Kids

Nike Air Max schoentjes in de kleinste maatjes die je maar kunt krijgen. Dat is natuurlijk super cute! Wil jij dat jouw kleintje er stijlvol bij loopt check dan nu de Nike Air Max kids collectie! Deze kleine Nike schoentjes zijn ook perfect als kadootje voor de verjaardag van je neefje of nichtje! De Nike Air Max kids collectie is niet aleen snoep voor het oog, kinder Nike schoenen zitten ook als kussentjes om de voetjes!

Veilig shoppen:​
Sneakersenzo keurmerk


Voordelen

  • Gratis Verzenden v.a. €50
  • Snelle Levering
  • Scherpe Prijzen
  • Nieuwste Modellen
  • Spaar voor korting


     
 

 

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
€139,99 €99,99
€99,00 €84,00
€99,00 €89,00
€145,00 €109,00
€64,00 €49,00
€49,00 €39,00
€139,00 €109,00
€99,00 €69,00
€145,00 €109,00

Air Max kids

Nike is op dit moment het meest populaire merk op de markt. Dat is niet gek wanneer je bedenkt wat voor iconische modellen en kleuren er al van de hand van dit Amerikaanse sport/fashion-merk zijn gekomen. In het straatbeeld zijn er tegenwoordig meer kinderen die wél een paar kinder Nike’s hebben dan kids die geen paar Nike kinderschoenen hebben. En dit is niet alleen om het feit dat Nike kinderschoenen overal bij passen, maar ook om het loopcomfort. Ouders willen deze comfort en style graag overbrengen op hun kinderen. Daarom is de Nike Air Max kids collectie voortdurend aan het innoveren en komen er ieder seizoen nieuwe toffe kleurtjes van de Nike Air Max kids sneakers.

Waar Nike nog steeds vooral hun Air Max kids van kleuren voorziet die niet voor volwassenen bestaan, zijn nu ook een aantal kleurtjes van de volwassen gepakt waar Nike een kids variant op heeft gereleased. Zo kun je samen als een waar duo de straat op! In alle technische opzichten van de schoenen zijn de kinder Nike Air Max identiek aan zijn grotere broer of zus. Inclusief een mini air unit! Deze air unit is een kleinere versie van het origineel, maar is ook voor de kinderschoen van belang. De extra demping die deze zool geeft aan kinderen, komt het lopen ten goede en zorgt voor veel extra steun.

Ook de gebruikte materialen zijn hoogwaardig net als bij de volwassen maten. Premium leer, suede en mesh zijn vaak gebruikte materialen voor de afwerking op alle Nike Air Max kinderen. Nike verdeeld de kinder sneakers in drie maatbogen. Namelijk de Nike TD (Toddler) in maat 19,5 t/m 27. De Nike PS (Pre-School) vanaf maat 28 t/m 35. En de Nike GS (Grade-School) in maat 36 t/m eur 40. De kinder collectie was tot kort geleden nog niet uitgebreid. Dit is aan het veranderen, en dat komt ook vooral door de setjes die je kan maken als ouder en kind. Er zijn veel mooie Nike Air Max kinderen onderweg en wij gaan zorgen dat er veel stoere kinderschoenen online komen!


Sneakersenzo.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT