Lacoste


De sneakers met het wereldwijd bekende logo van de groene krokodil. De kracht achter Lacoste sneakers is de gouden combinatie van comfort, good-looking en duurzaamheid. In onze shop staat een breed aanbod Lacoste sneakers en Lacoste schoenen. Lacoste heeft een middenweg gevonden tussen stijlvol en casual. De meeste Lacoste sneakers kun je dus prima bij iedere gelegenheid aantrekken.

Veilig shoppen:

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
€99,00 €79,00
€94,00 €79,00

Lacoste sneakers

De oprichter van het merk Lacoste en tevens de uitvinder van de polo, René Lacoste, was een echte multitasker. Op 19-jarige leeftijd werd René Lacoste de indoorkampioen tennis in Frankrijk. In 1923 moest hij in Boston tegen een Australier spelen voor een ander kampioenschap. In Boston kwam Lacoste een kapitein tegen met een schitterende koffer van krokodillenleer. Hij maakte de deal dat wanneer René de wedstrijd zou winnen, hij de koffer zou krijgen. Helaas verloor hij en in de krantenkopppen stond: “Lacoste heeft gisteren weliswaar zijn koffer van krokodillenleer verloren, maar hij heeft als een ware alligator gespeeld!” Sindsdien noemen zijn vrienden hem "Le Crocodile"

Later verzon hij een tennisshirt, plaatste zijn handelsmerk erop en het merk Lacoste was geboren. Het duurde een poos voordat de Lacoste sneakers op de markt werden gebracht wat een daverend succes bleek te zijn. Voorafgaand aan de Lacoste schoenen waren er al Lacoste vesten, sweaters, broeken, caps, polo's en veel meer.

In onze Lacoste online shop verkopen wij de meest trendy en hippe Lacoste schoenen en Lacoste sneakers. De Lacoste Europa en de Lacoste Ampthill zijn 2 topmodellen uit de sneaker lijn. Lacoste slippers en tassen vullen ons assortiment mooi aan. Voor Lacoste kinderschoenen en Lacoste schoenen sale ben je ook aan het juiste adres bij ons. Een paar Lacoste sneakers voor een scherpe prijs scoor je in onze online webshop! Schoenen en sneakers boven de €50 worden GRATIS verstuurd met PostNL. De levertijd van Lacoste producten is 1-2 dagen.

Stay Tuned


Sneakersenzo.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT