Sneaker webshop

 

Drie neven met een onvoorwaardelijke passie voor sneakers droomden ervan, om van hun passie hun werk te kunnen maken. De passie die zij delen is "sneakers" en alles daar omheen. De liefde voor "het dragen van sneakers" ging ver. Zo ver dat deze is overgegaan in het aanbieden van online sneakers. De meest vette modellen voor net iets goedkoper. De online sneakershop is dus eigenlijk een droom die uitkwam.


"De Sneaker webshop Sneakersenzo is ontstaan uit liefde voor sneakers".

 

Ondernemer aan het woord


Dennis: "De kracht achter Sneakersenzo is een toffe sneaker voor net iets goedkoper dan bij de concurent. Doordat wij werken voor onze passie vinden wij het super belangrijk dat de sneaker webshop blijft draaien. Snel onze zakken met geld vullen in niet onze instelling. Natuurlijk is het leuk wanneer je er wat aan overhoudt, en natuurlijk moet er brood op de plank komen. Maar de passie leeft om te groeien met de sneakershop. Steeds betere sneaker modellen bemachtigen om aan te kunnen bieden in onze sneaker webshop. In onze ogen kan deze groei alleen gerealiseerd worden, door onze klanten tevreden te houden met betaalbare trendy sneakers".

‚Äč
"Bij Sneakersenzo leven wij echt sneakers. We staan ermee op en we gaan ermee slapen. We kunnen echt enthousiast zijn wanneer we een vette sneaker binnen krijgen. Regelmatig ontbreekt er dan ook al direct een maatje welke in een van onze kasten is beland. We zijn altijd opzoek naar een toffe Nike Air Max 1 of een nieuwe Nike Air Max 90. Maar een vette Adidas olschool sneaker kan ons ook gelukkig maken".


Buiten de sneaker webshop lijkt het ons onwijs gaaf om een streetwear webshop te lanceren. Uit ervaring weten wij dat een webshop opzetten ongelofelijk veel werk kost wanneer je het op een goede manier doet. Deze doelstelling ligt dus op de langere termijn. Wij zien voorlopig nog genoeg uitdaging in de online sneaker winkel en we hebben ons handen vol aan het verzamelen van de meest toffe sneakers en het up to date houden van de shop.

 

 


Sneakersenzo.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT