Vans


Vans sneakers worden al lang niet meer enkel door de die-hard skater gedragen. De afgelopen jaren hebben Vans sneakers enorm gewonnen aan populairiteit onder sneaker liefhebbers. Dit is niet zo gek want Vans sneakers zitten lekker, zien er cool uit en zijn bovenal redelijk goed betaalbaar. "Vans schoenen" is in 1966 opgericht door de twee Nederlandse broers Paul van Doren en James van Doren.

Veilig shoppen:

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
€74,00
€95,00 €59,00
€75,00 €49,99
€58,00 €39,99
€69,00 €39,99
€79,00 €29,99
€65,00 €39,00
€59,00 €39,99

Vans sneakers

De Vans sneakers hadden plakkerige zolen en de upper van schoen was vervaardigd uit robuuste materialen. Deze eigenschappen bleven niet onopgemerkt onder de skaters, en al gauw ontwikkelde Vans sneakers zicht als een must-have sneaker onder deze imago-bewuste groep jongeren. In 1970 was het merk Vans een begrip in de skate scene,

Vans had zijn stempel gedrukt en zelfs een sneaker laten ontwerpen door de twee wereldberoemde skaters; Tony Alva en Stacy Peralta. Dit was de "Vans 95" later beter bekend als de Vans Era sneakers. Vans sneakers hebben in de loop der jaren een hip imago ontwikkeld en worden vaak geassocieerd met BMX, Skateboarding en Surfing.

Het draagcomfort, imago en bovenal de zeer betaalbare prijs maken Vans sneakers tot een must-have voor de skateboarder, surfer en sneaker liefhebber. De kracht van Vans zit verstopt in zijn eenvoud. De basic look van de schoenen zorgt ervoor dat je Vans sneakers gemakkelijk kunt combineren bij iedere willekeurige outfit. Vans sneakers staan goed onder een jeans, short, chino, jogger, skinny en slim fit. Trek er een cool shirt bij aan en maak af met een New Era cap of gewoon een Vans cap.

Net als Converse sneakers zijn Vans sneakers leuker wanneer ze er een beetje versleten uitzien. Een vlekje hier en een schrammetje daar komt het imago van deze skate schoenen enkel maar ten goede. Ook de spierwitte zool mag zijn voorzien van een krasje en een veeg. Ze moeten er natuurlijk niet helemaal afgetrapt uitzien alhoewel sommigen dit juist weer lekker vinden lopen.

Stay Tuned


Sneakersenzo.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT