Nike Air Max 2017

Geen producten gevonden voor deze selectie.

NIKE AIR MAX 2017

De Nike Air Max 2017 is het nieuwste paradepaardje van Nike. De opvolger van de Air Max 2016 heeft eveneens de 360 graden Air Unit en wordt wederom uitgevoerd in de meest vette colorways. In tegenstelling tot het 2016 model heeft de Nike Air Max 2017 het Nike swoosh logo op de sidepanels. Het 2017 model is de perfecte combinatie van comfort en style en een weloverwogen aanvulling op je outfit!.

De Nike Air Max 2017 is eindelijk geintroduceerd! De Air Max 2017 is het nieuwste lid van de Air Max familie en is vooral een door-ontwikkeling van zijn voorganger, de Air Max 2016. De Nike Air Max 2017 is op een aantal punten gewijzigd.

Zo is de Nike swoosh terug naar het midden, wat een meer ‘basic’ look geeft aan het model. De zogenaamde ‘flywires’ (steuntouwtjes) zijn verdwenen. In plaats daarvan is de mesh upper nóg beter ontwikkeld om je zoveel mogelijk steun te geven en daarbij niet op te vallen. Óók de achterkant van de upper is aangepast en verstevigd, zodat je nu een nóg betere loopervaring kan verwachten dan bij z’n voorganger.

De air unit van de Nike Air Max 2017 is onveranderd gebleven. Dit betekent dat het comfort nog altijd fantastisch is. De bolvormige air unit zorgt ervoor dat de sneakers altijd in balans zijn, welke bewegingen je ook maakt.

De Nike Air Max 2017 is een hoogstaand stukje techniek waar inmiddels een hoop jaren van ontwikkeling aan vooraf is gegaan. Als je een sneaker zoekt die een zachte bovenkant heeft met veel bewegingsruimte, én goede demping aan de onderkant, dan is de Nike Air Max 2017 een absolute aanrader!