Nike Air Max Thea

Geen producten gevonden voor deze selectie.

NIKE AIR MAX THEA

De Nike Air Max Thea is een relatief nieuwe toevoeging aan de Air Max collectie. De Air Max Thea werd geintroduceerd in 2012 en was direct een groot succes! De Nike Air Max Thea heeft een strak en minimalistisch design waarbij gebruik is gemaakt van elementen uit voorgaande Air Max modellen. Zoals onder andere de Nike Air Max 90 en de Nike Air Max 1. De Nike Thea heeft elegante vrouwelijke vormen.

Veel mensen zijn van mening dat de Nike Thea echte vrouwelijke vormen heeft. De Nike Air Max Thea is dan ook ontwikkeld om vrouwen een minder extreme Air Max te bieden. Vandaar dat de Nike Thea Dames vooral zal aanspreken. Elegant maar toch stoer!

De Nike Air Thea heeft sinds de release al vele mooie colorways gehad, waaronder strakke Nike Air Max Thea Premium kleurstellingen. Maar ook voor de sneakerliefhebber die liever een basic kleurtje wil aanschaffen hebben is er regelmatig ruime keus. Denk daarbij aan de Nike Air Max Thea zwart, of de Nike Air Max Thea grijs.

De Nike Thea heeft een kleine air window, maar vergis je niet. De air unit van de Nike Thea dames is net zo groot als bij de andere Air Max sneakers! De Air Max Thea heeft een smalle fit. Koop dit model dus altijd een half maatje groter. Dit geldt uiteraard ook voor de Nike Air Max Thea Premium modellen.

Check ook onze Nike Air Max Thea sale sneakers! Door een ruime keuze aan Nike sneakers hebben we er altijd wel een mooi paartje in de sale! De Thea heeft zijn plek in de Air Max familie ruimschoots verdient, en past perfect in het rijtje Air Max 1, Air Max 90 én natuurlijk de Air Max Tavas. In onze online Nike Air Max shop staat voor ieder wat wils!