Nike Tech Fleece

Nike kwam eind 2013 met de Nike Techfleece lijn. Een revolutionaire nieuwe sweatstof collectie welke oorspronkelijk vooral ontwikkeld is om lekker in te sporten. Trendsetters hadden de al gauw gezien dat dit een ideale collectie is om op straat een vette nieuwe stijl te maken die vooral centraal staat rond de Sneakers die er onder gedragen worden. De Nike Techfleece collectie is functioneel en ziet er tof uit!

Veilig shoppen:​
Sneakersenzo keurmerk


Voordelen

  • Gratis Verzenden v.a. €50
  • Snelle Levering
  • Scherpe Prijzen
  • Nieuwste Modellen
  • Spaar voor korting


     
 

 

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:

Nike Tech Fleece

De slim fit sweatpants is alweer een tijdje helemaal hot en in onze modecultuur gegroeid, en zijn inmiddels in allerlei kleuren en modellen te verkrijgen. De nieuwe Tech Fleece kleding van Nike is een speciale thermische constructie, gemaakt om lichtgewicht te mixen met warmte en comfort.

Deze kleding bestaat uit een dubbezijdige laag jerseymateriaal, die van buiten net zo zacht aanvoelt als van binnen. Daarom is de kleding van de Nike Tech Fleece collectie aan alle kanten mooi gestitched met stevige naden om sportieve prestaties te ondersteunen.

Tussen deze 2 lagen jerseymateriaal zit een speciaal synthetisch 'gaas', dat heel veel warmte vasthoudt, maar toch net genoeg warmte doorlaat zodat je niet transpireert. Je zou kunnen zeggen dat de stof ‘ademt’.

Het jerseymateriaal is van de beste kwaliteit, en ontzettend licht. Dit zorgt ervoor dat je haast denkt dat je niets aan hebt. Uiteraard maakt dit, naast dat het een ‘fashion pants’ is, dat je hem heel goed kan gebruiken voor fitness, hardlopen en andere sporten.

Alle Nike Tech Fleece items zijn 'slim fit' Dit betekent mooie aansluitende pasvormen op het lichaam, wat bijdraagd aan het hippe uiterlijk. Verder zijn de details donker van kleur, een zwart Nike-logo, en een brede zwarte band met laser-cut ritsen, die het een zeer moderne ‘look & feel’ geven.

De Nike Tech Fleece lijn is in razend tempo geïntegreerd in het straatbeeld, en is dus, zoals gezegd, de perfecte match bij een vet paar Sneakers.


Sneakersenzo.nl © 2018 - Powered by Exclusive-IT